Over Mi-Kas real estate

 

In 2014 zijn we "Mi Kas real estate" begonnen.

Het lijkt misschien een jong bedrijf, maar we zijn al meer dan 35 jaar actief in de makelaardij op Bonaire. Sinds 2014 doen we dat zelfstandig onder de naam Mi Kas real estate. We richten ons niet op een speciale doelgroep of op exclusieve objecten, u kunt bij ons terecht in alle sectoren. Ons doel is om betrouwbare diensten te verlenen gerelateerd aan de makelaardij en onroerend goed.

Onze missie  is om de verkoper en de koper tevreden te stemmen met de transactie.

We doen alleen zaken op Bonaire, het eiland waar we van houden en waarop we iedereen een fijne woon- en leefruimte toe wensen. Wij hebben geen dure kantoorruimte of een dure overhead, we willen zaken doen bij de objecten die we verkopen of verhuren, zodat u kunt zien wat u koopt of huurt. Wij werken dan ook vanuit ons huis waar u alleen op afspraak terecht kunt.

Onze kracht ligt in de plaatselijke bekendheid, onze sales agent Ella Rosa Pikeri is geboren en getogen op Bonaire waardoor we beschikken over een groot netwerk met vele tevreden klanten.

Wij proberen op de website zo veel mogelijk uit te leggen maar het kan zijn dat u niet vindt wat u zoekt. U mag natuurlijk altijd contact middels mail of telefoon met ons zoeken, wij zullen u altijd proberen verder te helpen. Kunnen wij het zelf niet, dan doen wij ons uiterste best u door te verwijzen.

Onze website is nog niet actueel en nog "under construction". Onze makelaars activiteiten zijn al wel in volle gang

Ten slotte vinden wij het leuk om te horen dat u tevreden bent, maar mocht u toch ergens ontevreden over zijn, dan horen we dat heel erg graag, zodat we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

 

 

Mi Kas real estate

Wij werken vanuit huis, bezoek alleen op afspraak

Kaya Alexandrit 20
Santa Barbara Republiek
Kralendijk, Bonaire

+599 796 2756

info@mi-kas.com

Ella Rosa Pikeri

Sales agent

"Wij zijn pas tevreden als de koper en de verkoper tevreden zijn"

Neem contact op

Snel contact
 1. Uw naam(*)
  Geef aub uw naam op
 2. Uw e-mail adres(*)
  Geef aub uw e-mail adres op
 3. Uw telefoonnr
  Ongeldige invoer
 4. Uw bericht
  Ongeldige invoer