Kaya M.C. Hellmund-Boom

Kaya M.C. Hellmund-Boom

Goed voor starters, centraal gelegen twee(2) zeer nette appartementen te koop n.l. begane grond en eerste verdieping in het hartje van Kralendijk.

$ 138.000 per stuk
$

Algemeen

Algemeen

Vraagprijs voor beide appartementen is $ 275,000.= De appartementen kunnen  ook per stuk verkocht worden, bij het kopen van 1 appartement is de vraag prijs $ 138,000 per appartement. Bent u opzoek naar een goede investering, dan zijn deze appartementen perfect. De appartementen bevatten ieder 1 slaap kamer, keuken en woonkamer. Bij het appartement op de eerste verdieping is er nog een veranda. Deze appartementen bieden heel veel mogelijkheden gezien de zeer centrale locatie, maar ook de bestemming is perfect n.l. “Gemengd- II” Betekend: geschikt voor winkels, kantoren, restaurants, snackbars, woningen, bedrijven ten behoeve van de sport, wellzijn, dienstverlening en veel meer. Dit is dus een zeer goede investering voor het leven. Goed voor korte maar ook lange termijn verhuur, mag u zelf bepalen. Slechts 5 minuten lopen naar de waterkant, de boulevard en het centrum van Kralendijk. Appartementen zijn privé gelegen op “eigendomsgrond” aan de Kaya Maria Carmen Hellmond Boom # 6. Woonruimte van appartement begaande grond is 74 m2, eerste verdieping woonruimte is 87 m2. (Het complex bestaat totaal uit 4 appartementen met een totale vraagprijs van $550.000,=)

Er is een parkeerplaats voor iedere appartement. Denk niet meer lang hier over en maak snel een afspraak voor bezichtiging.

 

Locatie

Disclaimer

We proberen zo nauwkeurig mogelijk de locatie aan te geven, wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.