Kaya Scorpio 2

Kaya Scorpio 2

Prachtige goed onderhouden villa "Grace of God" te koop aan de Kaya Scorpio # 4 in de zeer gewilde wijk Belnem. Op loopafstand van de zee en op 5 autominuten van het centrum van Kralendijk.

$ 495.000,--
$

Algemeen

Algemeen

Deze mooie en goed onderhouden villa bestaat uit twee verdieping bied heel veel rust en privacy. Op de eerste verdieping bevind zich 3 slaapkamers en twee badkamers  1 veranda via de hoofdslaapkamer met mooie uitzicht over de omgeving.  En een gang waar je rustig een boek kan zitten lezen. 

Op de begaande grond bevind zich 1 slaapkamer met badkamer en 1 gastentoilet. Ruime keuken eetkamer en woonkamer. 1 overdekte terras  groot bergkamer met waskamer.  

Alle kamers hebben airconditioning en ingebouwd kasten

Deze mooie villa is groot genoeg voor een grote familie, zou ook gebruik kunnen worden als een  B&B. Het is maar  5 minuten lopen naar de bachelors beach , De villa biedt veel ruimte en een mooi onderhouden tuin.

Locatie

Disclaimer

We proberen zo nauwkeurig mogelijk de locatie aan te geven, wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.

Zomaar tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.