Kaya Caiquetio 14

Kaya Caiquetio 14

Een prachtig huis, gelegen in een van de oudste wijken van Bonaire, aan de verharde weg op 5 autominuten van zee en centrum.

$

Algemeen

Algemeen

Prachtig gerenoveerd Boneriaanse Huis gelegen aan de kaya Caquetio # 14 te Noord Saliña

Dit Huis biedt een hele private atmosfeer, met zijn hoge omheining, gemaakt van gepleisterde beton blokken. Met een ruime tuin die beplant is met prachtige hoge bomen die veel schaduw bieden. Binnen in het huis is het altijd fris en koel, dit komt door de dikke muren die gemaakt zijn van Coral stenen, zoals men vroeger de Bonariaanse huizen bouwden.  Het huis bevat 2 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken met eetkamer , 1 kantoorruimte, leeskamer, en een woonkamer. Heeft twee overdekte terrassen, een grote regenbak, die niet meer in gebruik is,  maar van deze regenbak kan men een slaap kamer maken of een kleine studio als men dat zou willen. De mogelijkheid is ervoor.

Locatie

Disclaimer

We proberen zo nauwkeurig mogelijk de locatie aan te geven, wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.

Zomaar tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.