Guatemala 10

Guatemala 10

Deze prachtige woning ligt midden in de adembenemende natuur van Bonaire. Het heeft het mooiste uitzicht op de Boka Lagoon en de Caribische Zee. Heerlijk wakker worden door het gezang van de vogels. Goed gesitueerd op de wind. Alles ademt ruimte, één met de natuur en privacy.

op aanvraag
$

Algemeen

Algemeen

Deze spectaculaire grote woning is gelegen aan een doodlopende weg in het gebied Guatemala aan de kaminda Lagoen op Bonaire. Op een minuut rijden van de verharde weg die u in 5 minuten in Kralendijk brengt. Het huis ligt midden in de natuur met prachtige uitzichten rondom het hele huis. Het heeft 2 prachtige terrassen met super uitzichten en een terras op de begane grond. Als u op zoek bent naar rust, ruimte, natuur en wooncomfort moet u beslist dit object gaan bezichtigen. Het staat op een ruime kavel eigendomgrond en eventueel kunt u nog naastgelegen gronden bijkopen (tot 26.980 m2) 

Locatie

Disclaimer

We proberen zo nauwkeurig mogelijk de locatie aan te geven, wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.

Zomaar tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.